Cu o experiență de peste 10 ani în producția de apă îmbuteliată, Apa Talea și-a dobândit în timp un bun renume prin calitatea produselor și serviciilor oferite. Inițial producătoare doar de apă plată îmbuteliată la PET, compania noastră și-a dezvoltat propria rețea de distribuție a apei îmbuteliate în recipienți de 19 litri, fiind în acest moment liderul serviciilor de livrare a apei în sistem watercooler din Prahova.

Investițiile constante în tehnologie ne-au ajutat să comercializăm o apă de cea mai bună calitate, îmbuteliată în perfecte condiții de igienă, iar calitatea și profesionalismul personalului angrenat în activitatea de distribuție au contribuit decisiv la aprecierea pozitivă de care beneficiază serviciile de livrare către consumatori.

  • LOCALIZARE

    Sediul central al companiei APA TALEA SRL este situat în Comarnic, județul Prahova.

    Tot aici este amplasată fabrica unde sunt îmbuteliate produsele comercializate de noi, respectiv apă în flacoane PET de diferite volume și apa în recipienți cu capacitatea de 19 litri, destinată comercializării în sistem watercooler.

  • SURSA APEI

    Apa comercializată de noi are ca sursă Izvorul TALEA, situat în Masivul Gurguiatu din Munții Bucegi.

    Apa Izvorului TALEA este captată la sursă și transportată la punctul de îmbuteliere printr-o aducțiune subterană cu o lungime de aproximativ 9 Km.

Izvorul TALEA
Fabrica APA TALEA
Map Data
Map data ©2019 Google Imagery ©2019 TerraMetrics
Map DataMap data ©2019 Google Imagery ©2019 TerraMetrics
Map data ©2019 Google Imagery ©2019 TerraMetrics
Map
Satellite