IGIENIZAREA DOZATOARELOR DE APĂ

Este foarte important ca la intervale de timp de cel mult 6 luni să apelați la serviciile furnizorului pentru efectuarea igienizării aparatului Dvs. Igienizarea are ca efect îndepărtarea tuturor depunerilor de minerale și dezinfectarea prin utilizarea de substanțe profesionale special concepute în acest scop.

Igienizarea astfel realizată va permite mărirea duratei de utilizare a dozatorului în parametri normali de funcționare și va asigura păstrarea calității apei consumate.

Igienizarea se realizează exclusiv la sediul furnizorului.

PLANIFICARE

Având în vedere că dozatorul de apă este un aparat similar oricărui alt tip de obiect electrocasnic din locuința dvs. ce intră în contact direct cu alimentele, acesta trebuie supus periodic unei igienizări complete.

Frecvența numărului de igienizări ce trebuie efectuate pe durata a 12 luni este direct determinată de modul de utilizare a aparatului, respectiv:

  • utilizare casnică – se recomandă igienizarea cel mult la 6 luni;
  • utilizare în spații cu destinația de birouri – 4 luni;
  • utilizare în spații de producție, cu utilizare intensă – cel mult 3 luni.

Apa TALEA vă este livrată în recipienți cu capacitatea de 19 litri din policarbonat. Îmbutelierea automatizată a acestora a fost realizată în perfecte condiții de igienă, prin spălare și dezinfectare anterior umplerii.

Pentru a evita riscul contaminării apei la fixarea recipienților de 19 litri pe dozator, în prealabil aceștia trebuie bine spălați la exterior și limpeziți.

De asemenea, este obligatorie îndepărtarea sigiliului protector de pe capacele cu supapă. În caz contrar, riscați fie spargerea pâlniilor de fixare, fie pătrunderea resturilor de etichetă în boilerele de apă.

APA TALEA SRL